Vanaf groep 2 worden op de Netherlands School Society 4 keer per week verschillende naschoolse activitieiten aangeboden.

Tussen het einde van de schooldag en het begin van de naschoolse activiteit zit een korte pauze, zodat de leerlingen even van de buitenlucht kunnen geniet en eventueel ook een snack kunnen nuttigen. De activiteiten worden in blokken aangeboden op sportief, creatief, muzikaal en cognitief gebied.

Voor elke activiteit werken we samen met gespecialiseerde coaches en begeleiders die ruime kennis en ervaring hebben van de activiteit die zijn begeleiden.

Elke term bieden wij verschillende activiteiten aan en kan uw kind de keuze maken deel te nemen aan de activiteit die bij hem/haar past. Wij maken hierin onderscheid in ervaring en sommige activiteiten worden ingedeeld op leeftijd. Zie hieronder de activiteiten die deze term worden aangeboden op onze school.

Maandag: Yoga en voetbal
Dinsdag: Dans en kunst
Woensdag: Voetbal, koken en Swahili
Donderdag: Karate en kunst

Heb je leuke ideeen voor een naschoolse activiteit of wil je graag een steentje bijdragen, neem dan gerust contact met ons op. Omdat de naschoolse activiteiten geen onderdeel zijn van ons lesprogramma vragen wij voor elke activiteit een vergoeding.