Door ons continue rooster snacken en lunchen de kinderen op school gezamenlijk met hun klas. De snack wordt in de klas genuttigd voor de korte buitenspeel pauze van 09:45 – 10:00, de lunch start om 11:45 in de onderbouw en om 12.15 in de midden- en bovenbouw, waarna de leerlingen vervolgens lekker buiten te gaan spelen.

Wij streven ernaar dat alle kinderen een zo gezond mogelijke snack en lunch mee krijgen van huis. Bij de snack kan dit een stuk fruit zijn of een ander gezond alternatief dat uw kind lekker vindt. Voor de lunch nemen veel kinderen een boterham mee, maar soms ook een gekookte maaltijd. Let er wel op dat wij op school geen eten opwarmen. Op school is  voldoende schoon drinkwater aanwezig. De kinderen kunnen daar onbeperkt gebruik van maken . Voor bij de lunch kan je een lekker pakje sap, melk of ranja mee geven aan je kind.

Het snack moment en de lunchpauze moet een ontspannend moment zijn voor de kinderen en vaak wordt er uit dan ook een spannend of avontuurlijk boek voorgelezen.