De Netherlands School Society heeft een hecht team met verschillende medewerk(st)ers.

Het team op de Netherlands School Society bestaat niet alleen uit leerkrachten. Er zijn verschillende medewerk(st)ers die ervoor zorgen dat we een fantastische school zijn. Naast het onderwijzend team zijn er nog de Keniaanse assistent onderwijzeressen die beschikken over de kennis van het Nederlandse onderwijs systeem en zelf daarbij ook de basis van de Nederlandse taal beheersen.Door deze assistenten krijgen uw kinderen de aandacht en de ondersteunende hulp die nodig is voor uw kind.

Onze mooie groene compound wordt bijgehouden door onze tuinmannen, waarvan er twee ook chauffeur zijn om uw kinderen veilig in de schoolbus op te halen en naar huis te brengen. De administratie wordt uitgevoerd door een Nederlandse werkneemster die wordt ondersteund door de congierge. Daarnaast hebben wij een schoonmaakster in dienst die ervoor zorgt dat de school er schoon en netjes uitziet.

Ook werken wij met twee consultants, voor zwemlessen en Engelse lessen. Deze leerkrachten hebben een passie voor hun vakgebied en helpen ons om een breed onderwijsaanbod aan te bieden.

Wij bieden voor onze werkneem(st)ers graag een veilige omgeving en vormen een hecht team om zo een optimale leeromgeving voor uw kinderen te realiseren.